Translate

7 вересня 2015 р.

Абхазія готується до випуску власних грошей?

На виставці банкнот і монет, випущених Придністровським банком, яка пройшла в столиці Абхазії, голова Національного банку Республіки Абхазія Беслан Барателі заявив про те, що розпочато розробку власної платіжної системи.
        
Як повідомляє ресурс novostipmr.com, виставка пройшла в рамках святкування 25-річного ювілею республіки Абхазія
Презентація була проведена в будівлі кабінету міністрів Абхазії. На виставці були представлені пам'ятні срібні монети, монети з композитних матеріалів, ювілейні банкноти і поліграфічна продукція Придністровського Республіканського Банка.Как повідомляє bonistika.net Велика частина експозиції була присвячена пам'ятним монетам серії «Державність Придністров'я».
         У бесіді з представниками ПРБ Беслан Барателі розповів про початок робіт з впровадження в Республіці Абхазія власної національної платіжної системи та висловив надію на те, що Національна платіжна система Придністров'я буде з часом інтегрована з аналогічною системою Республіки Абхазія.

         Нагадаємо, що в Абхазії випускаються тільки пам'ятні монети 10, 25 і 50 аспар зі срібла і золота. Вони вважаються законним платіжним засобом, але фактично не використовуються для розрахунків.
За матеріалами: bonistika.net

Немає коментарів:

Дописати коментар